JIJ

Jouw pure ik

  • alt

"In een interieur moet je kunnen zien wie er leeft. Niet wie het heeft ontworpen."

Dat is een belangrijk gegeven voor de adviezen die ik maak. Jij/jullie als gezin staat voorop en dat is dan ook het eerste waar ik mee begin in een dergelijk traject.
Een gesprek met jou om je beter te leren kennen is niet alleen leuk maar geldt ook als inspiratie om voor jou of jullie als gezin een persoonlijk interieur te creëren. 

Dat het uniek is, is logisch, want van jou/jullie is er maar 1! Dat geldt ook voor de producten die je uiteindelijk kiest. Er is overal al zoveel van, dus kies de accessoires in je interieur met zorg uit, waar word jij blij van, wat geeft jou een bepaalde herinnering? Een verhaal achter een product geeft zoveel meer charme dan iets wat in grote aantallen bestaat. Alleen zo heb je jaren lang ergens plezier van.

Zelf heb ik een zwak voor ambachten, natuurlijk materiaal en het verhaal wat achter een product schuilt, dat zie je ook terug in mijn werkomgeving en de merkjes die ik verkoop.

Ik kijk graag met je mee, ook als je iets hebt staan waarvan jij denkt dat wil ik houden omdat het een emotionele waarde heeft, zorg ik dat het een 'nieuw leven' krijgt.

(De foto is een verzameling souvenirs van onze reis naar Zuid Afrika. Het heeft een mooi plekje gekregen in ons interieur).

 

 

 

  • alt
reactie plaatsen

Vul alle verplichte velden correct in

HenryseX 22 december 2020

Heb je geld nodig? Verdien het zonder je huis te verlaten.
Link - https://plbtc.page.link/aF8A

HenryseX 28 december 2020

Heb je geld nodig? Makkelijk hier te krijgen?
Link - https://24crypto.de/ameritrade-bitcoin-super-bowl.php

HenryseX 06 januari 2021

Heb je meer geld nodig? Robot zal ze snel verdienen.
Link - https://cryptodayly.de/bitcoin-profit-tv2.php