Van een oud postkantoor naar een interieur beleving

Een nieuw avontuur

  • alt

Een nieuwe plek, een nieuwe ruimte, een nieuw avontuur.
Begin Mei kreeg ik de sleutel van een mooi pandje aan de Dorpsstraat in Budel.
Ik zocht al langere tijd een ruimte waar ik mijn creativiteit verder kon uitwerken, maar ook waar klanten binnen kunnen lopen om even wat vragen te stellen onder het genot van een kop koffie.
Het pand heeft vroeger een bestemming als postkantoor gehad, toen ik ging kijken werd ik verliefd op het leuke portaaltje met vele kleine raampjes en de oude tegelvloer die erin ligt.
Het toeval wil dat ik een zwak heb voor dit soort details. :)
Een ruimte met geschiedenis…op een leuke locatie dichtbij het centrum!
Met respect voor het pand heb ik besloten om de gevel te gebruiken voor de belettering. Een knipoog naar toen met de typografie van nu, in de stijl van Het Interieurbureau. 

De insteek van de ruimte moet niet alleen een werkplek zijn maar ook een ruimte waar jij je ‘thuis’ voelt, doordat ik meubels, accessoires gebruik die industrieel zijn, maar ook warm en comfortabel aandoen krijgt het een warme sfeer en doet het niet aan als kantoor.
Ik wil mensen inspireren, maar vooral welkom laten voelen.
Je kan bij mij terecht voor tips, adviezen maar ook voor produkten die het tot één geheel maken en zorgen voor die beleving van materialen en kleuren.
Binnenkort komen er ook leuke produkten te koop, accessoires die een aanwinst zijn voor deze omgeving. Helemaal van nu met een verhaal, exclusief en authentiek.
Door mijn interesse in vernieuwende produkten en materialen kunnen we samen op zoek gaan naar de spullen die bij jou passen zodat dat je een goede, overwogen beslissing neemt.

Zie ik je snel?

  • alt
  • alt
  • alt
reactie plaatsen

Vul alle verplichte velden correct in