Over Het Interieurbureau

Passie voor sfeer met oog voor fijnzinnigheid

Welkom bij Het Interieurbureau | Interieurontwerp en styling

Het Interieurbureau is ontstaan vanuit mijn enorme passie voor vormgeving, materialen en kleur. 
Maar vooral in combinatie met mijn gevoel voor sfeer, als ik ergens binnen kom, waar dan ook, moet dat een goed gevoel geven! Daar wil ik jou ook graag bij helpen.
Met een gerichte vaktechnische opleidingsachtergrond (Modeontwerp en Styling aan de Hogeschool van Amsterdam, Artemis Styling Academie en NIA Binnenhuisontwerp en Interieurstyling) creëer ik interieurs die passen bij de ruimte én bij de gebruikers, functioneel en comfortabel. Jouw wensen vormen het uitgangspunt. Mijn doel is de ruimte zo in te richten, dat jij je er prettig in voelt.

"Super trots op het resultaat, samen met Anke Kraus van Het Interieurbureau. Helemaal geknipt voor mijn individu!" Jos Prinsen, Kapper Individu

Een goed interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Maar ook een rustpunt, voor in een wereld als deze, waar jij je comfortabel en veilig voelt. Jouw smaak staat voorop, trends nemen we mee zodat het een vernieuwend maar 'eigen' interieur wordt. Samen gaan we op zoek naar de dingen waar jij blij van wordt, materialen en kleuren die jij prettig vindt en de manier waarop jij de ruimte optimaal kunt gebruiken.

Het Interieurbureau staat voor eenvoud, luxe, vertrouwen en persoonlijkheid met oog voor fijnzinnigheid. We beginnen met een blanco vel en werken samen toe naar een uniek ontwerp dat helemaal aansluit op jouw vraag. Alleen zo kan jij je ergens thuis voelen.

"The true sign of intelligence is not knowledge
 but imagination" Albert Einstein

Spreekt deze manier van werken je aan?

Ben jij van plan je interieur aan te pakken en heb je behoefte aan professioneel advies? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Anke Kraus

Anke Kraus anke@hetinterieurbureau.nl
06 2693 8327