Warm en behaaglijk

De herfst is begonnen

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Warm en behaaglijk moest het worden.
Door warme tinten en materialen toe te voegen aan bestaande elementen wordt het een geheel en oogt het rustig. In de plattegrond is een maatwerkkast getekend waardoor deze hoek functioneel benut wordt. De keuken krijgt een andere kleur en door matte frontjes te gebruiken wordt het rustig en egaal. Stoer en toch tijdloos.

Nieuwe meubels worden toegevoegd, zo ook een paar stoere planten, een kast als eyecatcher en een warm vloerkleed mag zeker niet ontbreken. 

De bewoners houden van lang tafelen met vrienden en familie, spelletjes doen met de kinderen en ook een kampeervakantie in de natuur. Het moodboard geeft dit duidelijk weer.

De ervaring van de klant:

"Wij wisten niet welke kant we in wilden gaan. We hadden heel veel ideeën en vonden veel mooi, maar vonden het moeilijk om dit tot 1 plan te brengen. Hier heeft Anke ons inzicht in gegeven. Anke heeft ons net even dat juiste duwtje in de rug gegeven.

Sommige dingen hebben we al veranderd met kleine dingen en dat geeft nu al zo'n ander beeld van 'ons' huis. Het beeld wat wij ook graag willen hebben van ons huis. Dat geeft ook veel vertrouwen in de dingen die nog op de planning staan en dit zorgt ervoor dat wij ons volledige zicht, van onze droomwoning, kunnen realiseren.

Wij wilden in eerste instantie de dingen wat kleiner aanpakken, maar door Anke's plan zijn we enthousiast geworden, om de woning (vooral het leefgedeelte) nu volledig aan te pakken en te maken zoals wij willen.

Wij bevelen Anke zeker aan. Anke heeft onze ogen ogen geopend en samen zijn wij tot een mooi plan gekomen."

Groetjes Bart en Mandy van Abeelen