Werkwijze

zo ga ik het liefst te werk

  • alt

Het Interieurbureau staat voor een heldere werkwijze. We beginnen met een informeel gesprek, waarin ik allerlei vragen stel over de functie en de gebruikers van een ruimte. Vervolgens ontvang je een offerte op maat, gebaseerd op jouw wensen en eisen.

Na akkoord van de offerte, gaan we aan de slag met het maken van een of meerdere moodboards. Hiermee onderzoeken we het juiste gevoel en de gewenste uitstraling van jouw nieuwe interieur. Natuurlijk maken we ook heldere afspraken over budget en functionaliteiten.

Als we de juiste look&feel gevonden hebben, en de kaders van de opdracht zijn helder, starten we met de ontwerpfase. Zodra we daarover met elkaar op één lijn zitten, komt het leukste deel: dan gaan we de plannen uitvoeren.

Als je wilt, kun je de zoektocht naar de juiste spullen helemaal aan ons overlaten. Maar we kunnen ook samen op pad gaan. Ook het coördineren van de verschillende werkzaamheden, zoals die van de aannemer, interieurbouwer of meubelmaker, nemen we je met plezier uit handen.

'Aan een interieur moet je kunnen zien wie er leeft, niet wie het heeft ontworpen'.

Spreekt deze manier van werken je aan?

Ben jij van plan je interieur aan te pakken en heb je behoefte aan professioneel advies? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Anke Kraus

Anke Kraus anke@hetinterieurbureau.nl
06 2693 8327